Onderhoud

De in uw bedrijf aanwezige filterinstallaties, jong of oud, zijn in goede handen bij gebruiktefilters.nl. Wij kunnen op uw verzoek periodiek onderhoud / inspectie uitvoeren op aanwezige filters. Metingen met betrekking tot weerstanden, luchtdebiet en stofemissie worden door ons uitgevoerd. Onze inspecties gaan verder daar waar anderen stoppen. Wij kijken niet alleen maar naar het filtermedium. Vaak zijn de installaties onderdeel van een proces en spelen dus een belangrijke rol.

Wij voeren onderhoud / inspecties uit zoals het hoort

Onderhoud / inspectie voeren wij voor u uit. Wij kijken verder dan alleen maar naar het filtermedium en de filterweerstand. Reinigingscomponenten, explosie ontlasting, ATEX componenten, stofafvoer, dimensionering van het afzuigleidingnet etc. etc.
Alles kan u terugvinden in onze verslaglegging. Is uw installatie goed, dan is deze goed en vermelden dit in de filterkaart.
Optimalisaties, reparaties of andere zaken die wij tegenkomen kunnen wij voor u uitvoeren.

Silofilter inspecties kunnen wij “real time” uitvoeren door onze speciale service bus met ingebouwde blower. Op deze wijze kunnen wij ook zonder product belading de status van het filtermedium bepalen.

Inspectie en onderhoud

Onderhoud, inspectie en onderhoud. Door onze specifiek opgeleide monteurs met de benodigde VCA* certificaten kunnen wij voor u een gedegen inspectie uitvoeren voorzien van de benodigde rapportages en meetresultaten.
Deze rapportages kunt u overleggen aan overheden om aan te tonen dat uw installatie naar behoren functioneert, onderhouden wordt en aan de geldende emissie eisen voldoet.

Wij helpen u graag om uw installaties te onderhouden en te optimaliseren.

Aanbod gebruikte stoffilters bezichten

Heeft u interesse in een gebruikte stoffilter installatie? Onze collega's helpen u verder!

Neem vrijblijvend contact op