Stortkabinet inclusief Infastaub filter

Stortkabinet voorzien van een Infastaub mechanisch gereinigd stoffilter. Zeer net gereviseerd model. Werkt prima. Voorzien van een nieuw filterpakket en schudmechanisme.  

BVC E9 Blower / Exhauster

Grote exhauster met een zeer groot rendement. Aandrijving: 15 kW Groot toepassingsgebied, vraag naar de mogelijkheden. Verhuur is mogelijk.

Blower / Exhauster ABO- 8

Blower / Exhauster compleet met aandrijving en ondersteuningsframe voorzien van BVC pomp en ELSTO E-motor. Diverse toepassingsgebieden!! In samenwerking met AKAHA Nederland B.V.

Reinigingscontrollers

Reinigingscontrollers: Gebruikte controllers en nieuwe controllers. Vervangingsmodellen voor vele type en merken filters. In ATEX – NON/ATEX uitvoeringen.

Filtermedium

Filtermedium voor alle type en merken filterunits leveren wij grotendeels vanuit voorraad. Diverse kwaliteiten en oppervlaktebehandelingen op aanvraag.

Multi-filterzakken

Multi filterzakken in alle kwaliteiten en uitvoeringen voor onder andere: – DCE – Infastaub – Hainke – Seko – Kiekens – en vele andere…. Vraag onze afdeling verkoop naar de mogelijkheden.

Afzuigarmen

3 stuks afzuigarmen. Uitermate geschikt om direct bij een werkplek te plaatsen. De afzuigarmen zijn voorzien van een gewicht zodat ze in de gestelde positie blijven staan. Inclusief wandconsole.

1 stuks Ventilatoren

Draagbare Axiaal ventilatoren 230/1/50 0,55 kW / 1.400 rpm Zwarte epoxy coating